پیام فارس

آخرين مطالب

پیشنهاد بین‌المللی شدن مسابقات "آماده" مطرح شده است ورزشي

پیشنهاد بین‌المللی شدن مسابقات "آماده" مطرح شده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس- حجت‌الاسلام سید هاشم حسینی المدنی در سفر یک روزه به شهر شیراز و بازدید از محل اجرایی برگزاری مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات آماده، گفت: یکی از موضوعات و مسئولیت‌هایی که به سازمان جوانان جمعیت هلال احمر محول شده موضوع جذب، ساماندهی و توانمند سازی و نگهداشت و بکار گیری نیروی انسانی داوطلب در رده سنی زیر 35 سال است که تحقق این موضوع تنها بواسطه برگزاری برنامه‌های آموزشی و ارزیابی از آموزش‌های ارائه شده در قالب برپایی اردو و برنامه‌های ورزشی امکان پذیر  است.

 حسینی المدنی افزود: تحقق دو موضوع احیای اردوها و اردوگاه‌های جمعیت هلال احمر و برگزاری مسابقات و برنامه‌های امدادی و ورزشی از موضوعاتی بود که با همفکری اعضاء، داوطلبین و مجموعه جوانان سازمان همواره بر آن تاکید شد. 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه برنامه‌های ورزشی، امدادی و بشر دوستانه با دو نگاه ویژه دنبال می‌شود، گفت: تلاش ما بر این است تا همواره از بروز حوادث پیشگیری شود تا اینکه اجازه بدهیم اتفاقی رخ دهد و آنرا مدیریت کنیم.  

حسینی المدنی خاطرنشان کرد: با توجه به وظیفه اصلی سازمان جمعیت هلال احمر در راستای داشتن آمادگی لازم برای بروز مخاطرات، اعضا و داوطلبین نیز باید بتوانند در هر شرایط بحرانی خدماتی را به مردم کشور و حتی مردم سراسر جهان ارائه کنند.

او با اشاره به اینکه بیشترین تلاش ما در حوزه پیشگیری است، اضافه کرد: با توجه به برنامه ریزی که باید برای جوانان داشته باشیم و از توان آنها استفاده کنیم این زمینه باید فراهم شود تا جوانان در حوزه ورزش فعالیت بیشتری داشته باشند. 

به گفته رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، جوانان این مرز و بوم جوانان افتخار آفرین و تمدن ساز این کشور هستند و این موضوع بارها اثبات شده است.

حسینی المدنی در ادامه به تعداد جمعیت جوانان سازمان هلال احمر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر جمعیت جوانان هلال احمر بیش از یک میلیون و 640 هزار نفر عضو داوطلب زیر  35 سال است که با قرار گیری این تعداد در کنار یک میلیون عضو داوطلب بالای 35سال، تعداد دواطلبان به 2 میلیون و 640 هزار عضو می‌رسد. 

او عنوان کرد: این تعداد داوطلب که خیرین نیک اندیش جامعه هستند، در هیچ کشوری وجود ندارد که همواره این آمادگی را داشته تا برای خدمت رسانی و کمک به مردم با ایثار، فداکاری و از خود گذشتگی در خط مقدم خدمت رسانی باشند. 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر اضافه کرد: این ارزنده ترین روحیه‌ای است که یک انسان می‌تواند داشته باشد و هر فردی که‌ به آن توجه بیشتری کند صبغه الهی و رنگ و بوی خدایی آن بیشتر خواهد شد.

حسینی المدنی تاکید کرد: برگزاری المپیاد آماده دانش آموزان مقطع متوسطه اول در راستای سنجش توان جسمی و فردی و همچنین میزان آمادگی کار گروهی است تا شرکت کنندگان در قالب گروه‌های دوستانه بتوانند تجربیات خود را به یکدیگر انتقال دهند. 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از ارائه پیشنهاد برگزاری مسابقات آماده در عرصه بین‌المللی با همکاری معاونت بین‌الملل جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: امید است این طرح مورد پذیرش صلیب سرخ جهانی قرار گیرد تا زمینه ساز انتقال تجربیات به سایر کشورها باشد. 

حسینی المدنی یادآور شد: بهترین اقدامی که می‌توان در عرصه بین المللی انجام داد نشر فرهنگ ایثار، فداکاری و از خود گذشتگی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس نیز بیان کرد: برگزاری این مسابقات برای پسران دانش آموزان متوسطه دوم از روز 17 تا 21 شهریورماه جاری و از 22 تا 26 شهریور برای دختران دانش آموز برگزار خواهد شد.

حسین درویشی یادآور شد: در این دوره از مسابقات یک هزار و 200 نفر دانش آموز حضور دارند که از استان فارس نماینده پسران دانش آموز از شهرستان نی ریز و نماینده دختران دانش آموز از شهرستان آباده به عنوان منتخب استان حضور دارند که با دانش آموزان متخب سایر استان‌ها رقابت خواهند داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/745922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

کبیریان‌جو: بازی‌های تدارکاتی بیشتری می‌خواهیم

ته خط خماری!

جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

چرا ترامپ نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد؟

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج فارس/ آقای ترامپ، خلیج فارس وطن و خانه ماست

مهر خلیج فارس تا انتهای سال به مرحله تولید بنزین میرسد

75 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در 94 پروژه

20 نفر امروز در جاده‌های فارس مصدوم شدند

کشف و توقیف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز